Barion Pixel

Lótuszvirág illóolaj, lótuszok, liliomok.

 

Minden nőben van egy rejtett erő, szépség és gyengédség, amit fel tud éleszteni vagy meg tud erősíteni. A lótuszvirág illóolaj ezt segít elérni.

El tudsz képzelni egy kellemesebb módot arra, hogy kapcsolatba lépj Önmagaddal a tökéletes lótuszok és a vízililiomok érzéki hatásán keresztül?

A lótuszvirágok a szépség és az elegancia szimbólumai. A lótusz illóolajok csodálatosan élvezetes illata felejthetetlen élmény nyújt, tele pihenéssel és belső kapcsolódással.

Jellegzetes parfüm, érzéki masszázs, kellemes fürdő vagy pihentető meditáció a lótusz felhőn. Önön múlik, hogyan kezeli ezeket a csodákat.

 

Nagyon fontos, hogy igazi növényből készült illóolaj válassz, ne a szintetikus társait! Míg előbbiek pozitívan hatnak a testre, lélekre egyaránt, utóbbiak csak a májadat terhelik és a benned lévő méreganyagok számát növelik.

A növényből készült illóolajok ára változhat, a szerint, hogy milyen ritka IGAZI növényből készül az illóolaj.

 

Érzékiség egy jellegzetes parfümmel – lótuszvirág illóolaj

 

Egy jellegzetes parfüm, amelyet a lótuszok és vízililiomok élénk virágjegyei telítenek ki, egyedülálló módja az érzékiségének és belső hangulatának kifejezésére.

Tedd meg az első lépést, készítsd el saját jellegzetes parfümöd, és lépj be a világba egy ellenállhatatlan istennőként tele női erővel és energiával!

 

Olaj parfüm készítése

Keverj össze 1 csepp lótusz illóolajat  10 ml jojobaolajjal  egy roll-on palackban.

Éleszd fel női energiáját egy érzéki masszázzsal.

Fedezd fel a masszázs varázsát a mámorító lótuszvirágok és vízililiomok virágainak gyönyörű illatával.

A benne lévő illóolajoknak köszönhetően ez a masszázs egy módja annak, hogy teljesen megnyugtasd és revitalizáld a bőrt a teljes kényeztetés mellett.

Az egész testet átható illat az érzékiség érzését idézi elő és általánosan harmonizál. Építsd be ezt a mámorító rituálét az életedbe. A tested megköszöni.

A masszázs keverék elkészítése:

Keverj össze 5 csepp illóolajat 30 ml mandulaolajjal!

Merülj el a bódító fürdőben és relaxálj mélyen!

A nyugalom és harmónia menedékén túl nem kell messzire menni egy részegítő virágillatú pezsgőfürdőben, minden aggodalma és a napi házimunka nyomása egy pillanat alatt eltűnik.

Kényeztesd magad a rendszeres kikapcsolódással, hangolódj át és hagyd, hogy egy időre magával ragadjon a lótuszvirágok és vízililiomok tökéletes illata!

Gyönyörűnek, erősnek és energiával telinek fogod magad érezni.

Lótuszvirág illóolaj – fürdő előkészítése

 

Az előkészített 3–5 csepp illóolajat  és három evőkanál tejszínt, mézet vagy folyékony szappant alaposan keverj bele a vízzel teli kádba.

Add át magad a legmélyebb érzelmeknek is a mámorító meditáció segítségével

Merülj el a belső világodban és meditációval add át magát a legmélyebb érzelmeknek is a lótuszok és vízililiomok mámorító illatának segítségével.

Kapcsold be a diffúzort, dőlj hátra és hagyd magad egy ideig elragadni!

Még a legmozgalmasabb napokon is fontos, hogy összpontosíts arra, ami itt és most van. Ezt ne felejtsd el!

A meditációs tér előkészítése

Csepegtess 3–5 csepp illóolajat  a diffúzorba.

 

A szerző