Bertók Andrea

Bertók Andrea

  • Peter Hess hangtálmasszőr
  • Gyermekjóga oktató

Bertók Andrea, két nagyfiú édesanyja vagyok. Egészen fiatal korom óta érdekelt a buddhizmus. Emlékszem, amikor legelőször megszólaltattam egy hangtálat, már akkor elhatároztam, hogy mindent tudni akarok róla. Rengeteg kérdés merült fel bennem és kerestem kutattam rá a válaszokat. Ahogy egyre jobban megismertem, fő célkitűzésem lett, hogy minden emberhez eljuthasson a hangtálak csodálatos világa. Később a buddhista egyetemen találkoztam vele újra, és azóta örök szerelem. 2016-ban a Peter Hess Akadémiám végeztem, melyet egy német mérnök- fizikus alapított. Úgy gondoltam így azokhoz az emberekhez is eljut, akik nem ismerik a buddhizmust.

Amikor a hangtálak és a gyermekek kapcsolatát vizsgáltuk határoztam el, hogy gyerekekkel szeretnék foglalkozni. Előtte is sokat foglalkoztam meditációval, jógával. Sok tapasztalatot szereztem egy időben a Buddhista Főiskolán. Tanulmányaimat kiegészítettem a gyermekjóga oktatásával, így a mai napig a hangtálak – gyermekek- jóga az örök “szerelem”. Rendszeresen tartok gyermekjóga órákat és Peter Hess féle hangtálas gyermekfoglalkozásokat, melyek játékos mesélős, vidám felépítésűek.

Természetesen felnőtteknek is tartok egyéni hangtál kezeléseket, hangfürdőket, melyek ugyanolyan boldogsággal töltenek el.

Szakmai tudásomat kihasználva fiammal együtt működtetem webshop-omat, szívesen válaszolok kérdésekre, vagy épp a tál kiválasztásában adok tanácsokat. Ha van rá lehetőségem nagy örömmel tartok kis vidéki városokban is előadásokat, workshop-okat, hogy megismerjék, megszeressék és tudatosan használják egészségük javítására, megőrzésére a pozitív rezgéseket, melyek ezek a csodálatos tálak nyújthatnak nekünk minden nap.

Hangmasszőr

Gyerekjóga

Weboldal:
https://nadabrahma-hangtalmasszazs.hu
Email cím:
hangtalmasszazs@outlook.hu
Telefonszám:
+36209922985

 


A Naturportal Magazin azért jött létre, hogy az embereket tanítsa, edukálja egy értékesebb, EGÉSZ-ségesebb ÉLET-re.

Jelenleg az ország egyik legnagyobb online természetgyógyászati-gyógynövényes magazinja lettünk.

Támogatóink nélkül nem tehetnénk meg, hogy minden nap friss cikkekkel, tartalommal jelenjünk meg és hogy folyamatosan hozzunk létre újabb és újabb fejlesztéseket (pl. keresőket) a weboldalon.

Minden (a honlap teljes felülete, Podcast műsorok, YouTube csatorna, Spotify csatorna) ingyenesen elérhető a számodra.

Néhány ezer forint támogatás ½ cikk és 1/100 kereső létrehozására elég.

Ha szeretnéd a munkánkat támogatni kattints az alábbi gombra!