-
Dualszky-Kovács Péter
- Bejegyzések11
Bejegyzés
Padlizsán grillezve, tabulé, és édesburgonyapüré
Padlizsán grillezve, kissé újragondolva, egyedivé, különlegessé varázsolva.
Medvehagymás köretek – Medvehagymás gersli rizottó burrátával
A medvehagymás köretek, valamint a medvehagyma úgy általában az elmúlt […]
Szagos müge szirup készítése, és a szagos müge gyógyhatása
A szagos müge szirup készítése egyszerű, az íze pedig különleges. […]
Az orgona szörp készítése, az orgona gyógyhatásai
Az orgona szörp egész évben felidézheti nekünk az anyukánkat! “Orgona […]
Pitypang méz recept és pitypang virág gyógyhatások
A pitypang méz receptje igen egyszerű. A pitypang másik neve […]
Fermentált fenyőrügy készítése és gyógyhatásai
A fermentált fenyőrügy egy különleges felhasználási módja a fenyőrügynek. Általában […]
Zöld saláta fermentált medvehagyma bimbóval és szárított tojássárgájával
Zöld saláta fermentált medvehagyma bimbóval és szárított tojássárgájával egy igazi, […]
Százszorszép recept – a százszorszép felhasználása a konyhában
Most néhány százszorszép recept ötletet hozunk Nektek a százszorszép gyógyhatásaival […]
Medvehagyma szezon – fermentált medvehagyma bimbók
A medvehagyma szezon felmelegedéstől függően március elejétől indul. A tavasz […]
Pásztortáska tinktúra és eszencia készítése
A pásztortáska tinktúra és eszencia a jótékony hatású pásztortáska gyógynövény […]