Barion Pixel

dr Jung Andrea

User banner image
User avatar
  • dr Jung Andrea

  • Bejegyzés777 Termékek95 Esemény63 Quizzes & Surveys2

Hozzászólások

...
Kedves István! Nagyon szépen köszönjük a kérdést. Ezek gourmand, élvezeti mézek és nem gyógyanyagok. Gyógyanyag úgy készíthető, hogy hideg mézbe áztatjuk a növényi részeket, mely így kivonatolja a hatóanyagokat. 4-6 hét a hatóanyag kivonatolás ideje ebben az esetben, és utána korlátlan ideig a mézben tud maradni a növényi rész, hiszen a méz tartósít. Köszönettel: Pletserné dr. Jung Andrea
dr Jung Andrea
...
Kedves Éva! A szertartásokat Nábozny Natasa tartja és itt lehet rá jelentkezni: https://gyogyaszkereso.hu/gyogyasz/nabozny_natasa_tatabanya/ Köszönettel: Andrea (főszerkesztő)
dr Jung Andrea
...
Kedves Gabriella! A pávatoll Krisnához kapcsolódik. Ha egy tanító adta a pávatollakat, akkor az áldást jelent, Krisna jelenlétét. A db szám valószínűleg 9 lehetett, a három többszöröse, mely szent szám, mesterszám. Szeretettel: Andi
dr Jung Andrea
...
Kedves Zoltán! A növények betakarítási idejét nem lehet az időjárás változása miatt dátumra pontosan megmondani. A cikket figyelmesen elolvasva ott van néhány szempont, hogy mikor minősül még zölddiónak a dió. Köszönettel: Szerkesztőség
dr Jung Andrea
...
Kedves Kovács Istvánné! Leírnám a saját tapasztalataimat ezzel kapcsolatosan. Kétféle svédcsepp létezik: alkoholos és majdnem teljesen alkoholmentes változat, mely gyermekek számára is használható belsőleg. Bár jómagam szinte sohasem fogyasztok alkoholt és rosszul is tolerálom, mégis az alkoholos változatot javasolom, hiszen az alkohol nagyon erősen tartósít. Az alkoholmentes változat a tapasztalataim szerint gyorsabban romlik, megbuggyan, mint az alkoholos társai. A lejárati idő meghatározása nagyon szigorú kritériumok alapján történik: - szín - állag -hatóanyagtartalom megváltozása is vizsgálatra kerül. Az idők során a hatóanyagtartalom csökken, az alkoholos kivonatolás során is. Ennek fényében határozzák meg a lejárati időt. Tehát azt tudom mondani, hogy az...
dr Jung Andrea
...
Kedves Mária! Az epsom só a méregtelenítésben segít. Ehhez a kis mennyiséghez tetszés szerint lehet a sót adagolni. Egyébként ez az adagolása: 30 kg alatti gyermekek: Adjon 150 g sót egy kád vízhez 30-45 kg közöttiek: Adjon 300 g sót egy kád vízhez 45-70 kg közöttiek: Adjon 450 g sót egy kád vízhez 70-90 kg közöttiek: Adjon 600 g sót egy kád vízhez 90 kg fölött minden további 20 kilónként adjon 150 g-mal több sót a vízhez! EGÉSZ-séges fürdőzést kívánok: Andrea
dr Jung Andrea
...
Kedves Reni! Örülünk, ha tetszett. Ha van kedved oszd meg, hogy minél több emberhez eljusson ennek a remek étrendnek a híre. Nagyon szép és egészséges napokat Neked: Naturportal Csapata
dr Jung Andrea
...
Kedves Rozália! Óvatosan vezetném be és ha nem rosszabbodik az állapot, csak akkor fogyasztanám. Jobbulást kívánunk! Üdvözlettel: Andrea
dr Jung Andrea
...
A sima zeller a hagyományos magyar zellergumó, amit a gumójáért használunk fel, pl. levesbe, Waldorf salátának). A szárzeller egy másik fajta zeller, ahol a gumó kisebb és inkább a száráért hasznosítják. Ez utóbbit hívják még angol zellernek, vagy rúd zellernek is. A boltokban szárzeller néven kapható. Üdvözlettel: dr. Jung Andrea
dr Jung Andrea
...
Kedves Kinga! Anita hamarosan válaszolni fog 🙂 Köszönettel: Andrea
dr Jung Andrea