Barion Pixel

Fülakupunktúra hatásai, amelyeket talán még te sem ismertél.

 

Akár elfogadjuk, akár nem, a stressz ma már a mindennapi életünk része. A stressz fogalmát Selye János vezette be a köztudatba.

“A stressz az élet sava-borsa”

– mondja Selye János professzor.

Enélkül nem élnénk vagy csak vegetálnánk.

Akkor hát miért káros a stressz, miért okoz fekélyt, szívbajt vagy a modern társadalom annyi más betegségét?

Ezekre és a testi és szellemi egészség sok más, fontos kérdésére ad megnyugató választ újabb művében Selye János, az “Életünk és a stress”, az “In vivo” és az “Álomtól a felfedezésig” nálunk is népszerű szerzője.

Fél évszázados biológiai kutatómunkájának tanulságait alkalmazza az emberre mint társadalmi lényre, megmagyarázza a stressz élettani mechanizmusát, gyakorlati tanácsokat ad a káros stressz – a distressz – elkerülésére.

Megmondja, mit tegyünk, ha megoldhatatlannak tűnő kérdéssel állunk szemben, miért veszélyes a halogatás, és hogy miért okoz a céltalanság distresszt. Azt ajánlja: tekintsük hasznos és örömteli játéknak a munkát; rávilágít a munka, a stressz és az öregedés kapcsolataira.

Sokféle kiváltó tényezőt találunk, mint például fizikai és pszichoszociális hatások, ugyanakkor mindig egyéni különbségek mutatkoznak abban, ahogyan arra reagálunk.

A krónikus stresszforrások többsége a társas kapcsolatokkal hozható összefüggésbe.

A krónikus stressz az egészségi állapot romlásához és a fizikai- szellemi teljesítőképesség csökkenéséhez vezethet. A mindennapi stressz hat az elmére, ezáltal a fizikai testünkre is.

 

A stressz tünetei

 

A stressz sokféle tünettel jelentkezik, hogy csak néhányat említsek: álmatlanság, szorongás, döntésképtelenség, szomorúság, fogyás-hízás, hajlam a szenvedélybetegségekre.

Ha tartóssá válik a stressz, kialakulnak a betegségek, leggyakrabban szív és érrendszeri, gyomorpanaszok, allergia, fejfájás.

Mindenképpen szükséges, hogy találjunk olyan módszert, amivel a stressz csökkenthető, ennek egyik rendkívül eredményes módja a fülakupunktúrás kezelés, hiszen a fülakupunktúra hatásai rendkívül pozitívak.

 

Fülakupunktúra hatásai szervezetünkre

 

A fülakupunktúra mint holisztikus gyógymód 5000 éves múltra tekint.

Mint minden keleti gyógymód, azon az elven alapul, hogy a test és az elme összeköttetésben áll egymással és hatnak egymásra.

A fülakupunktúra kiválóan alkalmas a stressz és szorongás csökkentésére, ezáltal a negatív hatások kivédésére.

A fülakupunktúra stabilizálja szervezetünket, elindítja az öngyógyító folyamatokat, stimulálja energiarendszerünket.

Gyógyszeres terápia mellett kiegészítő kezelésként is alkalmazható.

 

Kérj időpontot még ma, és szabadulj meg a stressz negatív hatásaitól!

Várlak szeretettel Budaörsön!

 

KATTINTS IDE AZ ELÉRHETŐSÉGEKHEZ!

A szerző