Barion Pixel
ÚJ ESEMÉNY FELTÖLTÉSE

Újra Nő – A Te életed workshop

Újra Nő Tanfolyam

Esemény dátuma:

2022. november 25. péntek

Esemény időpontja:

09:00

Esemény helyszíne:

Újra Nő – Miről szól ez a workshop?

A 43 éves Ágnes levele:

„Valami nem okés. Nincs igazán célom, lelkesedésem és motivációm még kevesebb. Valahogy nem találom a helyem. Mintha nem is a saját életemet élném. Az enerváltság megszokottá vált. Talán még pislákol legbelül a szenvedély, de nem vagyok biztos abban, hogy megengedhetem magamnak, hogy szabadon érezzek. Belenézek a tükörbe, és azonnal egy negatív jelző jut eszembe magamról. De inkább bele sem nézek, mert utálom a testemet. Ki az, aki engem egyáltalán megkívánna? Különben sem tudom, min és hogyan kell változtatnom ahhoz, hogy egészséges legyen a testem és a lelkem.”

 

Ágnes megtette az első lépést. Felismerte, hogy elvesztette az irányítást az élete és a teste felett. Nem vagy egyedül, ha időről időre hasonló gondolatok törnek felszínre.

Az Újra Nő – a Te életed workshopon ezekkel a kérdéseiddel foglalkozunk:

 • Mi az önbecsülés és hogyan fejleszthető?
 • Mit jelent Nőként élni?
 • Hol a helyem Nőként a kapcsolatokban és szerepekben?
 • Miért nem sikerült eddig az életmódváltás?
 • Mi a célom?
 • Hogy működik a testem, miért nem tudok lefogyni?
 • Hogyan lehetnék boldogabb?
 • Ki vagyok ÉN a címkéken túl?
 • Hogyan tudom magam elfogadni, amikor XL-s ruhákat hordok?
 • Hogyan lehet engem kívánni, hogyan élhetem meg a dögségemet?
 • Szabad még nekem negyven fölött vágynom, akarnom, szeretnem?
 • Lehet célokat kitűznöm és megvalósítanom?
 • Lehet újrakezdeni?
 • Lehetek szerelmes?

 

Az egész napos workshop alatt jobban megismered magad Nőként, és képes leszel elindulni a vágyott élet felé vezető úton. Ebben két szakterület képviselői lesznek a segítségedre.

Ács Krisztina – Nőerőmű

Önismereti-párkapcsolati coach, motivációs tréner, az Apák sorsa című könyv írója
www.noeromu.eu

Krisztivel pár éve ismerkedtem meg, amikor elkezdtünk együtt tornázni. Nagyon élveztem az alkalmainkat, mert baromi jókat beszélgettünk közben. Amikor pedig elkezdtem interjúkat készíteni számomra szimpatikus emberekkel, akik az emberek egészségéért tesznek valamely területen, nem volt kérdés, hogy Krisztit is szeretném a szakmai oldaláról jobban megismerni.

Az interjút meg tudjátok nézni az EGYéleted Youtube csatornáján: https://youtu.be/QTKVw_3DkDQ

A Krisztivel való sorsszerű találkozásomért végtelenül hálás vagyok. Személyében egy olyan őszinte, hiteles, nyitott szívű és gondolkodású, bölcs embert ismerhettem meg, aki felvállalja önmagát és élete minden megélését. Szakmai képesítései kitennének egy külön oldalt, de ami fontosabb, hogy Krisztina úgy támogatja a hozzá forduló Nőket, hogy saját tapasztalatait is felhasználva új megvilágításba helyezi az adott problémát, és mellébeszélés nélkül, kézzelfogható javaslatokat téve tereli a kezei között átfutó sorsokat.

Amit én nagyon szeretek nála, hogy nem csak kérdez. Oké, tudom, hogy a coachok feladata az, hogy jó kérdésekkel rávezessenek a megoldásra, az irányokra. De őszintén megmondom, nekem az nem segítség, ha felteszi valaki a kérdést, hogy „és mit gondolsz, mi kell ahhoz, hogy ez és ez megvalósuljon?” Nekem sokat jelent, ha szemléletváltást mutat, ha a saját meglátásait is hozzátéve kiléptet a beszűkült gondolati dobozból. (Természetesen vannak ilyen coach-ok, mint ahogy táplálkozási tanácsadó is akad olyan, aki nem kizárólag egy adott irányzatot, módszert vagy terméket képvisel.)

Célkitűzését saját szavaival megfogalmazva hozom, mert vétek lenne átfogalmazni:

„Vendégeim 98 %-a nő. Keresik a helyüket a világban, tele vannak kétségekkel, félelmekkel, megfelelési kényszerrel. Elvesztették a nőiességüket, nem találják az arany középutat. Félnek, hogy elhagyják Őket, társ nélkül maradnak. Céltalanok, elveszettek. Anyaként már nem nők, “csak” édesanyák és nagyik. Megszűntek nőként tekinteni a tükörbe. Fájdalmas beletörődéssel fogadják el, hogy az Ő idejük már lejárt. Ezt a példát mutatják a gyermekeiknek, lányaiknak. Ezt a hitrendszert hozták és viszik tovább. De valami belül üres. Valami belül dübörög. Ismerős? Hogyan hódítsam vissza a páromat? Hogyan érjem el, hogy úgy nézzen rám, mint szerelmünk kezdetén? Hogyan legyek újra izgalmas, hogyan valósítsam meg a vágyaimat? Hogyan vigyem véghez a céljaimat? Hogyan szeressem önmagam? Hogyan legyek méltó társa egy férfinak, hiszen mi értük, Ők értünk vannak?

Szenvedély, huncutság, kaland, szeretet, dögség, öröm, szex, vágy, cél, hit, izgalom, szerelem, elismerés, siker, bók, ragyogás, kihívás, erő, út, kitartás, szépség, összetartozás… stb.

Neked melyik hiányzik?

Gyere, tarts velem. Robbantsuk be az erőt!”

 

Szóval Kriszti lesz az, aki a tesi-lelki egészség női vetületeinek önELismereti, önBEismereti, személyiségfejlesztő oldalának bemutatásával fog érkezni.

és

Takács-Naár Emese – EGYéleted

edző, életmód- és táplálkozás tanácsadó, gerinctréner, egészségbróker, a Súlyos Utazás – Tudatos életmóddal az egészséges fogyásért című könyv írója
www.egyeleted.hu

Az én szakterületem pedig a testi oldal, amit az egészséges és tudatos életmód eléréséhez szükséges stratégia megismerésével fogunk feldolgozni.

Izgalmas lesz, ahogy a két szorosan kapcsolódó, egymással egységet alkotó dimenziók a workshop során váltják egymást.

Mindkettőnkből árad a pozitív energia és az élet szeretete, aminek a másokkal való megosztása életcélunk. Megéljük az érzelmeket; ha kell sírunk, de a nevetés lételemünk. Imádunk játszani, amit a workshopon Te is tapasztalni fogsz.

 

*******
Helyszín: Budapest, 1171, Kisvárda utca 71.

Időpont: 2022. november 25. 9.00
Magadba fektetett 6 óra ára 18.000 Ft

Fizetés utalással vagy bankkártyával
Maximális létszám 12 fő

JELENTKEZÉS és további információk

Kérdésed van? Keress minket bizalommal:

krisztinacoach@gmail.com
takacsnaaremese@egyeleted.hu

Nyitott szívvel várunk erre az alkalomra, ahol ítélkezésmentes környezetben közösen dolgozhatunk Női léted felvirágoztatásán.

 

Esemény helyszíne:

 • Kisvárda utca 71.
 • Budapest
 • Budapest
 • Magyarország

Részletek

 • 2022. november 25. péntek 09:00 - 15:00
Esemény megosztása
MENTÉS A NAPTÁRAMBA
ÚJ ESEMÉNY FELTÖLTÉSE