Barion Pixel
ÚJ ESEMÉNY FELTÖLTÉSE

Purple Night – koronacsakra ünnepe

Esemény dátuma:

2023. február 2. csütörtök

Esemény időpontja:

18:00

Esemény helyszíne:

Az előző színes esték is nagy sikerűek voltak 2022-ben, így most hozzuk Nektek partnereimmel az idei első színes eseményt, ami nem más, mint a PURPLE NIGHT, vagyis a LILA ESTE. Ezen a különleges estén igénybe vesszük mind az 5 érzéketeket:

  • Ízlelés,
  • Szaglás (illatolás),
  • Hallás,
  • Látás,
  • Tapintás

 

Ezúttal a PURPLE (lila és árnyalatai) szín köré szervezve az estét, valamint praktikus ötleteket adunk a mindennapokhoz.

Tarts velünk, hozd a barátnődet / barátodat / partneredet is, mert ezen az estén egészen biztosan hasznos információkkal gazdagodsz, azon túl, hogy érzékeidet komolyan igénybe vesszük majd – egy szuper társaságban, szuper helyszínen, ezúttal minden lilában zajlik majd.

Az este együttműködő partnereit a részletes bemutatásukkal az esemény feedjében folyamatosan osztom meg, de biztosan lesznek szép lila ruhák, ékszerek, táskák, kiegészítők, illatok, édességek és még sok meglepetés a lila szín jegyében.

Az este elején rövid előadások: stílus, smink, ékszerek, a lila mint a koronacsakra színe, meglepetés vendégek, szintén a lila színhez kapcsolódóan.

Az esemény részvételi díja: 23.000 Ft + Áfa (29.210 Ft), mely az alábbiakat foglalja magában:

A fantasztikus KOZMO Hotel Suits & Spa prezentálásában csak az esemény vendégeinek fenntartott elkerített területen (zárt bár terület): koktél welcome drink a lila szín jegyében – alkoholos és alkoholmentes; exkluzív finger food jelleggel: 2 féle hideg előétel, 2 féle meleg főétel, 2 féle desszert, melyekben elrejtünk lila összetevőket. Az este folyamán víz/frissítők is elérhetőek lesznek.

Mindezeken felül minden résztvevő értékes búcsú ajándékcsomagot kap a lila szín jegyében lila termékekkel, kuponokkal, 20.000 Ft+ értékben. Természetesen a teljes programon való részvétel is biztosított, ismerkedési, kapcsolatépítési lehetőséggel.

Az este folyamán értékes tombola nyeremények is gazdára találnak közel félmillió forint értékben.

Megjelenés: lilában.

Fontos: nem kötelező teljesen lilában lenni, elegendő, ha az öltözetedben, kiegészítődben van valami lila.

Az eseményen lehetőség lesz kiállító partnereinktől vásárolni is, akik a vacsora után egyesével is bemutatkoznak majd.

Az estére nagy szeretettel várjuk az Urakat is, a lila megjelenés rájuk is érvényes természetesen.

Jelentkezz mielőbb, hozd a barátnődet/barátodat/partneredet is, mert korlátozott számú résztvevőt tudunk fogadni. Az esemény 18 órakor kezdődik, tervezetten 22 óráig tart.

Regisztráció: info@itsyourworld.hu

További információk: Molnár Judit, +36 30 348 4620

Esemény helyszíne:

Részletek

  • 2023. február 2. csütörtök 18:00 - 22:00
Esemény megosztása
MENTÉS A NAPTÁRAMBA
ÚJ ESEMÉNY FELTÖLTÉSE