Barion Pixel
ÚJ ESEMÉNY FELTÖLTÉSE

Perui Szent Kakaó Ceremónia, Transzlégzés és Didgeridoo

kakaó ceremónia

Esemény dátuma:

2023. július 29. szombat

Esemény időpontja:

17:30

Esemény helyszíne:

Várgesztes külterület

A Perui Szent Kakaó Ceremónia egy ősi szertartás, mely a szívcsakra kinyitásában segít.

Helyszín: Várgesztes külterület (rossz idő esetén is megtartásra kerül Tatán)

Ideje: 2023. július 29. 17:30-20:30

A Perui Szent Kakaó Szertartás során dél-és közép amerikai indiánok által különleges eljárással készített kakaót fogyasztunk. A Szent kakaó növény nyitja a szívcsakrát, emeli a rezgésünket, kapcsolatba hoz önmagunkkal és másokkal is. Felerősíti a szeretet érzést, illetve segít szembenézni legmélyebb félelmeinkkel és gátlásainkkal is. A Szertartás során megtapasztalhatjuk az egység érzését, nemcsak egymással, hanem az univerzummal is.

A transzlégzés a személyiség problémáinak feloldására és spirituális élmények elérésére használt módszer, amely lelki sérülések, gátlások, félelmek és fixációk feldolgozásával juttat el mélyebb Önvalód megtapasztalásához. Tapasztalt transzlélegzők szerint a légzés során olyan lelki folyamatok ébrednek bennük, amelyek igen hasonlítanak elfeledett vagy elnyomott, különleges gyermekkori élményeikre.
Az elemzések során kiderül, hogy mindannyiónkban vannak olyan öngyógyító, feldolgozó képességek, amiket valamiért nem tudunk használni a hétköznapokban, de a transz adta megnyílt, más tudatállapotban ezek végre elindulnak.

Stanislav Grof szerint módosult tudatállapotokban fellépő összes jelenség a születés utáni élettörténeti szint mellett két új plusz területet is felszínre emel. Az egyik a perinatális vagyis a születés körüli èlményekkel kapcsolatos és a transzperszonális, ami az ősi, faji, kollektív és filogenetikus emlékeket, karmikus tapasztalatokat és archetipikus területeket is felölel. A módosult tudatállapotok segítenek abban, hogy be tudjunk hatolni a születés körüli vagy a transzperszonális szintekbe. Ez nagymértékben meghatàrozza életünk ritmusát, az anyával való kapcsolatot, hogy megengedjük- e magunknak, hogy jól legyünk, a kapcsolódásainkat,etc. Ezen az alkalmon át fogunk menni újból, mikor megszületett bennünk odafent leszületésünk szándéka és végigmegyünk a szülőcsatornán, majd megérkezünk biztonságban jelen életünk első perceibe.

Indikációk

Bárkinek javasolják, aki egészséges és fejlődésre, gyógyulásra, spirituális ébredésre vágyik.


Kontraindikációk

Keringési problémák, szív-, ér-, és idegrendszeri problémák, magas vérnyomás, szem-nyomás problémák, légzési nehézségek (pl. asztma), bármilyen súlyosabb akut belső szervi panasz (fekély, gyulladás, stb.), diagnosztizált, gyógyszerelt, vagy vélt pszichiátriai problémák (pánik, skizofrénia, pszichotikus állapotok, stb.), súlyos drog- és alkohol függőség, epilepszia, terhesség, vagy a terhesség gyanúja.

Didgeridoo és relaxáció / meditáció

A didgeridoo elősegíti a mély és egyúttal nyugodtabb lelkiállapot elérését. Azok, akik hallották a didgeridoo kísérteties és lágy hangjait, megnyugtatónak és meditatívnak mondják.
A legtöbben arról számolnak be, hogy nagyon ellazultak és mégis nagyon tudatosak, nyugalomban érzik magukat, és mégis energikusak a hangokat hallva. Ily módon csökkenthető a stressz szintje, és nyugodtabb lelkiállapot érhető el, ami javítja a hangulatot.

A zene az érzékszervekre is erőteljes hatással van. A didgeridoo rezonáló hangja és a hallgatása közben a testeden áthaladó vibráció a jólét és a siker érzését kelti. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy kikapcsolódjon egy nehéz, stresszes nap után.

A ceremónia díja: 15 000 Ft / fő

A szertartásra jelentkezni email-ben lehet: swayambhunath1111@gmail.com

 

További információk

 

 

Az esemény lejárt

Esemény helyszíne:

  • Várgesztes külterület
  • Várgesztes

Részletek

  • 2023. július 29. szombat 17:30 - 20:30
Esemény megosztása
MENTÉS A NAPTÁRAMBA
ÚJ ESEMÉNY FELTÖLTÉSE