Barion Pixel
ÚJ ESEMÉNY FELTÖLTÉSE

Kronobiológia Pszichogenetika Tanfolyam

Esemény dátuma:

2024. május 10. péntek

Esemény időpontja:

09:00

Esemény helyszíne:

Élet Változtató Akadémia

  • KRONOBIOLÓGIA ÖNISMERET ÉS EMBERISMERET =>EZ A MÓDSZER 3 NAP ALATT MEGTANULHATÓ ÉS GARANTÁLTAN MINDEN EMBERI KAPCSOLATODAT MEGÉRTED, MEGVÁLTOZTATHATOD!
  • JELIGE: MEGÍTÉLÉS HELYETT MEGÉRTÉS LEGYEN!

Nemcsak természetgyógyászoknak, vagy a segítő szakmában dolgozóknak ajánlom ezt az önismereti és emberismereti módszert, hanem magánszemélyeknek is hatalmas segítség a családtagjaik, kollégáik, főnökeik, barátaik és nem utolsó sorban önmaguk megértésében.

Érdekel, hogy: Ki, hogyan, mikor, mit CSINÁL, ÉREZ, GONDOL!?

 

ÉRTSD MEG, ÉS JAVÍTSD MEG AZ EMBERI KAPCSOLATAIDAT!

 

Szemmel látszik az emberek közti különbség, de odabent, ahogy IGAZ-IGAZ módon, stresszmentesen, egészségesen működik, az sajnos nem látszik… DE, a Kronobiológia megmutatja, hogy bárki, akinek ismerjük a születésének napját, arról megállapíthatjuk hogyan dolgozik, vagy hogyan szeretkezik! És, ez most nem egy marketing üzenet, ez a valóság! Természetesen mindenkinek értékes ez a tudás, hiszen az úgynevezett “gyári beállítást” mutatja meg, minden ember esetében… Milyen képeségekkel, adottságokkal rendelkezik, hogyan gondolkozik, milyen érzelmi-fizikai-szellemi tartalékai vannak, ki tud-e állni magáért, mekkora önbizalommal rendelkezik.

HOGYAN MŰKÖDIK, AMIKOR JÓL VAN, ÉS HOGYAN, AMIKOR STRESSZBEN VAN. Fáj a hasa, magas a vérnyomása, rosszak a pajzsmirigy eredményei, cukorbeteg..? Már tudjuk, hogy lelki eredetű a panasza…!?! És a Kronobiológia megmutatja, hogy mit nem él a természete szerint, miért betegedett meg!

 

Azért ajánlom segítőknek (természetgyógyász, coach, kineziológus, pszichológus), mert ŐK tudnak a legtöbbet tenni a többiekért! Nekik ez egy nagyító, egy előrelátó szakmai önbizalmat biztosító módszer! Még meg sem érkezett az ügyfél, vendég, páciens, már tudhatja, hogy kit vár, és mi a legfőbb kihívása az életben! Mindemellett, vagyis ennek hatására 100%-os szakemberi önbizalom a mellékhatása… Amikor egy ilyen elemzést készítünk az ügyfelünknek, amikor első látásra elmondjuk neki a legmélyebb titkait, érzéseit, biztos, hogy visszajáró ügyfél lesz belőle. Hiszen szinte jobban fogjuk Őt ismerni, mint Ő saját magát…

 

HR-esként, vezetőként: Akarsz érteni az embereid nyelvén? Ez a módszer pályaválasztásra is csodásan alkalmas!

 

És, természetesen magánszemélyeknek is szívből ajánlom, hiszen megtudhatod, milyen vagy akkor, amikor EGÉSZSÉGESEN és a számodra is a leghatékonyabban, legboldogságot adóbban éled az életedet!

Akarsz használati-kezelési útmutatót önmagadhoz? Az emberekhez?

 

Ismerd meg önmagadat, és a legbelsőbb erőforrásaidat!

A MÓDSZER MEGISMERÉSÉHEZ 3 NAPRA VAN SZÜKSÉGED!

Akár személyesen a tanfolyamon részt tudsz venni, vagy akár saját otthonodban, saját időbeosztásodban el tudod sajátítani, videók segítségével. Mindegyik esetben VIZSGA is van! Lesz kérdezz-felelek. Előbb Te, aztán én kérdezek. 😊 Szóban és írásban… Szeretni fogod ezt az „énidőt”, hiszen gyökeresen megváltoznak majd az emberi kapcsolataid!

EZ A MÓDSZER EGY VILÁGBÉKE JELLEGŰ MÓDSZER, MERT HA MEGÉRTED AZ EMBEREK MŰKÖDÉSÉT, RÖGTÖN MEGÉRTED, HOGY MINDENKI CSAK „VALAHOGY” CSINÁLJA, AMI VAGY „MÁS”, MINT AHOGY TE CSINÁLOD, VAGY KÖNNYŰ VELE, MERT HASONLÓAK VAGYTOK. VAGY ÉPPEN FÁJ NEKI VALAMI, ÉS SÉRÜLÉSBŐL OLYAN, AMILYEN… DE, TÉNYLEG VILÁGBÉKÉT TEREMT AZ ÉLETEDBEN, A TE SZÍVEDBEN!

A képzés hivatalos Tanúsítványt ad!

TIÉD LEHET A LEGÉRTHETŐBB ÖNISMERETI ÉS EMBERISMERETI MÓDSZERT 3 NAP ALATT! EGY VARÁSZPÁLCA, AMELY SEGÍTSÉGÉVEL
1 PERC ALATT KÉZZELFOGHATÓ ÉS KÖNNYEN ÉRTELMEZHETŐ EREDMÉNYT KAPSZ!

Személyiségteszt nélkül, megtapasztalás és fájdalom nélkül!

MIRE JÓ EZ NEKED? Hogyan lesz beton biztos önbizalmad, hogyan tudsz másoknak is segíteni ebben, és mindenkivel szívből, könnyedén együttműködni?

OLVASD EL A RÉSZLETEKET, ÉS JELENTKEZZ!

https://eletvaltoztatoakademia.hu/kronobiologia-pszichogenetika-tafolyam/

 

Maximum 12 fő jelentkezését várom a személyes képzésre.

Így tudok igazán Rád hangolódni, és teljes megértést, tanulást biztosítani. Online, a videók által korlátlan a tanulás lehetősége. Ebben az esetben a vizsgán találkozunk majd (az is történhet online).

 

Jelentkezz és rendezd az emberi kapcsolataidat! Értsd meg a miérteket, hogyanokat!

 

Remélem, hamarosan látom a regisztrációdat!

Szeretettel,

Rakovics Éva

 

 

RÉSZLETEK, ÉS JELENTKEZÉS

 

 

Esemény helyszíne:

  • Élet Változtató Akadémia
  • Andrássy út 33. 2. emelet I. 29-es kaputelefon
  • Budapest
  • Budapest
  • Magyarország

Részletek

  • 2024. május 10. péntek 09:00 - 2024. május 12. vasárnap - 17:00
Esemény megosztása
MENTÉS A NAPTÁRAMBA
ÚJ ESEMÉNY FELTÖLTÉSE