Barion Pixel
ÚJ ESEMÉNY FELTÖLTÉSE

Integratív és funkcionális táplálkozási ismeretek 2022. ősz

Esemény dátuma:

2022. november 5. szombat

Esemény időpontja:

00:00

Esemény helyszíne:

2022. őszén indul az INTEGRATÍV ÉS FUNKCIONÁLIS TÁPLÁLKOZÁSI ISMERETEK  akkreditált, 20 kreditpontos oktatás a Funkcionális Dietetika szervezésében.
Élő-online oktatás, időtartam: 2022. november-december

Jódos Nyílt Nap: 2022.12.11.

Az Integratív és Funkcionális Táplálkozási Ismeretek tanfolyamon nagyon sok új ismerettel, összefüggésekkel fogsz találkozni, és a Funkcionális Dietetika értékes tananyaga miatt meglehetősen egyéni lesz a tanfolyam tematikája. Más hazai képzésekkel alig átfedő, eredeti és hiteles anyagot állított össze partnerünk, amit szerzői jogi védelem alá is helyeztek.

A tanfolyamon komplementer szemlélettel rendelkező szakorvosok, hatóanyag-kutató, gyógyszerész, dietetikus kollégák oktatnak, beleszőve az előadásba kb. 20-30 éves szakmai tapasztalatukat is.

A funkcionális gyógyászat témakörei lényegesen mélyebb szakmaisággal, gyakorlattal kerülnek átadásra. Olyan tananyag kerül átadásra, melynek segítségével praxissal rendelkező orvos, terapeuta tényleges hatékonysággal tud segíteni pácienseinek.

Kinek szól a képzés: orvosoknak, dietetikusoknak, természetgyógyászoknak, egészségügyi dolgozóknak, mentálhigiénikus szakembereknek, edzőknek, pedagógusoknak, laikusoknak

Összes óraszám: 30 óra (30 óra elmélet)
A tanórák 45 percesek 15 perc szünettel, és napi 45 perc ebédidővel.
8 órakor illetve 8 óra 30 perckor kezdődik az oktatás

Jelentkezéskor az alábbi kódot kell megadni:  A22J11
Tematika:

Első oktatási nap: 2022.11.05.
Dr. Báthory Gábor: Az integratív és funkcionális táplálkozástan alapjai; Az egészséges mikrobiom
Mester Károly

Második oktatási nap: 2022.11.06.
Dr. László Mária: Az emésztőrendszer működésének összefoglaló áttekintése, emésztőrendszeri patogének, candidiázis és komplementer diagnosztikájuk
Pangl-Szarka Dorottya: Alkalmazott táplálkozástudomány – Anyagcsere- és emésztőrendszeri betegségek terápiájában alkalmazott diéták a gyakorló dietetikus szemével

Harmadik oktatási nap: 2022.11.19.
Dr. Kristóf Margit: Élelmiszerek okozta nemkívánatos reakciók II. (allergia, intolerancia, érzékenység stb.)
Mester Károly: „Bármi történik az állatokkal, az az emberekkel is hamarosan megtörténik”
Béky László: Emésztőrendszer, IBS, enzimek
Császi András: SCIO mint orvostechnikai eszköz

Negyedik oktatási nap: 2022.11.20.
Dr. Báthory Gábor:  Élelmiszerek okozta nem kívánatos reakciók I. (antitápanyagok, mikotoxinok, növényvédőszerek); Táplálkozási terv és életmód tanácsok kialakítása a gyakorlatban
Martin Zsuzsi: Gyakran alkalmazott illóolajok a természetgyógyászatban

Ötödik oktatási nap: 2022.12.10.
Dr. Krkos Károly: Emésztőszervi eredetű problémák orvosi labor-, ill. komplementer diagnosztikája (pl. Foodtest 200+)
Hosszú Orsolya: Pszichoszomatikus dietetika, Trichológia alapjai, anyagismeret
Mikrobiom Egyensúly Központ, Deltagene Labor- Szeged; Előadó: Gyuris Zoltán mikrobiológus: Mikrobiom
Prof. Schumann Béla felvételről: Anti Aginig Medicina

Fakultatív / nyílt nap 2021.12.11.

Jelentkezéskor az alábbi kódot kell megadni:  A22J11

A kóddal érkező jelentkezők között kisorsolásra kerül egy 79.900 Ft értékű FOODTEST 200+ Ételintolerancia vizsgálat!

További részletek:

web: www.funkcionalisdietetika.hu
telefon: +36 20 960 41 40

e-mail: funkcionalisdietetika@gmail.com

Érdemes jelentkezni, használható, akkreditált tudást kaphatsz!

Esemény helyszíne:

Részletek

  • 2022. november 5. szombat 00:00 - 2022. december 11. vasárnap - 00:00
Esemény megosztása
MENTÉS A NAPTÁRAMBA
ÚJ ESEMÉNY FELTÖLTÉSE