ÚJ ESEMÉNY FELTÖLTÉSE

IMMUNRENDSZER TUNING TERMÉSZETES ANYAGOKKAL – lehetséges?

Pirula Kalauz, Immunrendszer tuning természetes anyagokkal előadás

Esemény dátuma:

2021. november 4. csütörtök

Esemény időpontja:

18:00

Esemény helyszíne:

Az immunrendszer felelős a betegségek megelőzéséért, leküzdéséért, ezért fontos, hogy mindent megtegyünk normál működésének fenntartása érdekében.
Számtalan termék kapható, amelyeket erre a célra ajánlanak, és a témával kapcsolatos cikkek, reklámok tengerén sem könnyű eligazodni.
Az előadás célja, hogy segítséget nyújtson azzal kapcsolatban, mi az, amire érdemes figyelni, és mi az, amire fölösleges pénzt költeni, ha a jelenlegi legjobb tudásunknak megfelelően szeretnénk optimálisan “működtetni” az immunrendszerünket.
Az előadó dr. Csupor Dezső szakgyógyszerész, gyógynövényszakértő, a PirulaKalauz.hu alapítója, a PirulaKalauz című könyv szerkesztője
Az élő online előadás megtekintése a PirulaKalauz Klub tagjai számára INGYENES.

GY.I.K

Hogy vehetek részt?

Az élő online előadás megtekintése a PirulaKalauz Klub tagjai számára ingyenes. A klubtagság havi díja (jelenleg akciósan) 1490 Ft. A klubtagok nemcsak ezt az előadást tekinthetik meg, hanem egy hónapon át hozzáférhetnek a Pirulakalauz.hu zárt tartalmaihoz is (írások, videók), valamint kérdezhetik szakértőinket zárt tanácsadó fórumunkban. A Klubba regisztrálni itt lehet: https://pirulakalauz.hu/klub/

Esemény helyszíne:

Részletek

  • 2021. november 4. csütörtök 18:00 - 19:00
Esemény megosztása
MENTÉS A NAPTÁRAMBA
ÚJ ESEMÉNY FELTÖLTÉSE