ÚJ ESEMÉNY FELTÖLTÉSE

Gyógynövényes Házipatika Workshop személyesen

Gyógynövényes Házipatika Workshop

Esemény dátuma:

2022. október 1. szombat

Esemény időpontja:

09:00

Esemény helyszíne:

Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont

Végre személyes gyógynövényes házipatika workshop a Lurdy Házban!

2022. október 1-jén, szombaton

M. Szikora Hilda (GyógyfüvesKertem) szervezésében és dr. Jung Andrea (Naturportal) részvételével egy jó hangulatú előadás és workshop keretében megismerheted a gyógynövényes házipatika összeállításának alapjait és elkészítheted a saját:

 • Echinacea tinktúrádat,
 • körömvirágolajodat és
 • gyógynövényes szirupodat.

 

A két gyógynövényportál tulajdonosával egy gyógynövényes workshop keretében találkozhatsz, mely 2022. június 25-én, szombaton 9 órakor a Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpontban (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.) kerül megrendezésre.

Ennek keretében Te is elkészítheted a saját gyógynövényes kencéidet, melyhez minden szükséges alapanyagot eszközt rendelkezésedre bocsátunk.

 

Velük találkozhatsz

Szikora Hilda, fitoterapeuta, interjú

M. Szikora Hilda fitoterapeuta, a GyógyfüvesKertem weboldal tulajdonosa és megálmodója.

Több mint 20 éve foglalkozik gyógy- és fűszernövények saját célú gyűjtésével, termesztésével és mindennapi életünkben való felhasználásával étkezési, házipatikai és kozmetikumkészítési céllal egyaránt, miközben folyamatosan képezi magát ezen a területen és az egészséges életmód más területein is.

dr Jung Andrea profil fotó

dr. Jung Andrea jogász, 2008. óta a Naturportal Online Magazin tulajdonosa és főszerkesztője. A weboldalon található – többek között – Magyarország legnagyobb gyógynövénykeresője is. Gyermekkora óta érdeklik a gyógynövények, a természetgyógyászat és a spiritualitás/ lelki egészség témái.

 

Vélemények a személyes gyógynövényes workshopról

“Köszönöm szépen, a múlt szombati élményt úgyszintén, nagyon jól éreztem magam, nagyon hasznos volt! 😍 Köszönettel, Szilvi”

“Mind a helyszín, mind az anyag, és elsősorban a Ti személyetek nagyon pozitív volt. Nagyon örülök, hogy részt vehettem a workshoppon. Andi különösen figyelmes volt, ahogy járt köztűnk és figyelt ránk. Sok sok ilyen jó hangulatú napokat kívánok Nektek!!! Jó egészséget a munkatokhoz! Szeretettel, Márti”

“Ezúton szeretném megköszönni a jó hangulatú rendezvényt! További sok sikert és kitartást kívánok a gyógynövényes munkához👍 Üdvözlettel, Takács Melinda”

“Kedves Andi és Hilda! Nagyon élveztem a workshop-ot, sok új és hasznos dolgot tanultam. Üdvözlettel, Flesch Tünde”

 

Tervezett időbeosztás

Az előadások, beszélgetések és a közös kencekészítés másfél órás blokkokban zajlik. A blokkok között negyedórás szüneteket és egy kb. félórás ebédszünetet tervezünk.

Az egész napos program első felében közösen megismerkedünk a gyógynövények gyógyhatásaival, mellékhatásaival, adagolásával, a házipatikai szerekkel és a házipatika összeállításával.

Majd elkészítjük a kencéket, illetve bemutatásra kerülnek az alábbiak:

 • feketenadálytő-pakolás
 • körömvirágos balzsam
 • gyömbér kapszula.

 

Mennyibe kerül?

A workshop részvételi díja bruttó 20.000 forint (nincs áfa).

Amennyiben a jelentkezők száma nem éri el a minimálisan 15 főt, a workshop online kerül megrendezésre.

Mit tartalmaz a részvételi díj?

 • Minden alapanyagot és az elkészítéshez szükséges eszközöket (olajat, alkoholt, mézet, gyógynövényeket, üvegeket, pipettát, címkéket, keverőpálcát, kötényt, mérőpoharat stb.) a szervezők biztosítanak minden résztvevőnek.
 • Megismerkedést a gyógynövényes házipatika összeállításának alapjaival és a házipatika gyógynövényeivel és háziszereivel a legkülönfélébb panaszokra.
 • A levetített diákat és a tanfolyami recepteket Szikora Hilda (GyógyfüvesKertem) a workshopot követően a zárt szolgáltatási felületén örökös hozzáféréssel elérhetővé teszi minden résztvevőnek.

Jelentkezési lap

Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 26.

Felnőttképzési tanúsítvány

Mivel Mózesné Szikora Hilda az állam felé hivatalosan bejelentett felnőttképző (nyilvántartási szám: B/2021/001866), ezért a workshop hivatalos tanúsítványt adó képzésként kerül megrendezésre, így még “papírt” is kaphatsz:

A tanúsítvánnnyal igazolni tudod azt, hogy részt vettél a workshopon, és elvégezted a képzést.

Közlekedés és étkezés

A rendezvény helyszíne, a Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.) könnyen megközelíthető autóval, valamint tömegközlekedéssel (1-es és 2-es villamos, valamint több autóbusz is megáll itt).

Nem messze található a népligeti autóbusz-pályaudvar, ahol az M3-as metró is megáll, innen gyalogosan kb. 800 méterre vagy az 1-es villamossal három megállónyira található a központ.

A rendezvényközpontban sokféle étkezési lehetőség közül lehet válogatni (ezeket nem tartalmazza a workshop ára): kávézó, hagyományos ételek, ázsiai ételek, pékség, hamburger, pizza stb.

 

KATTINTS IDE A JELENTKEZÉSHEZ!

Esemény helyszíne:

 • Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont
 • Könyves Kálmán krt. 12-14.
 • Budapest
 • Budapest
 • Magyarország

Részletek

 • 2022. október 1. szombat 09:00 - 17:00
Esemény megosztása
MENTÉS A NAPTÁRAMBA
ÚJ ESEMÉNY FELTÖLTÉSE