Barion Pixel
ÚJ ESEMÉNY FELTÖLTÉSE

Boldogságnap

Boldogságnap, Élet Változtató Akadémia

Esemény dátuma:

2024. június 1. szombat

Esemény időpontja:

09:00

Esemény helyszíne:

Lurdy Ház

BOLDOGSÁGNAP A LURDY HÁZBAN 2024.06.01-JÉN SZOMBATON!

BOLDOGSÁGSZINT FELMÉRÉS ÉS

RIZIKÓMENTESEN A CSALÁDÁLLÍTÁSRÓL

 

Teremts magadnak egy kis énidőt, hogy NE ÁTLAGOS ÉLETED, hanem IGAZÁN BOLDOG ÉLETED LEGYEN!

Rengeteg előadás, tanítás (racionális és spirituális egyaránt) vár Rád egy teljes napon keresztül! Aknázd ki a saját belső erőforrásaidat! Ismerd meg IGAZ-IGAZ önmagad az Akadémia családállítóival! MÉRD FEL A BOLDOGSÁGOD SZINTJÉT! KÉRJ A SZÜNETEKBEN RAPID ÖNISMERETI SORSELEMZŐ KONZULTÁCIÓT!

A BOLDOGSÁGNAPON mérd fel, hogy melyik az a terület, amivel nem vagy elégedett! Amiben boldogabb akarsz lenni, nem úgy működik az életedben, ahogy az Te akarod, elvárod… És a délután folyamán MEGOLDÁSOKAT IS KAPSZ A PROBLÉMÁIDHOZ! Sőt megtanuljuk a TEREMTŐ GONDOLKODÁST, tanulunk az ANGYALOKRÓL, hogyan tudunk kommunikálni velük, és az egész nap végén pedig lesz egy SORSTISZTÍTÓ MEDITÁCIÓ IS!

Lesz egy kiemelt rész a CSALÁDÁLLÍTÁSRÓL, hiszen az a leghatékonyabb probléma megoldó módszer! Az előadásban tisztázzuk a hiedelmeket, tévhiteket! Miért ne kérj online családállítást, miért lehet beszélni róla, vagy éppen miből tudod megállapítani, hogy ki a számodra megfelelő, jó szakember!

Természetesen Bert Hellinger Szeretet Törvényeit is bemutatjuk Neked, és a színpadon bemutatjuk Neked testközelből, mégis RIZIKÓMENTESEN A CSALÁDÁLLÍTÁST! Sokan félnek, tartanak tőle, így most megismerheted, és megérted, miért szeretjük ilyen sokan! Illetve, felteheted szakértőinknek a kérdéseidet is!

AZ ELŐADÁSOKBAN TABUK NÉLKÜL BESZÉLÜNK AZ ÉLETRŐL, A BOLDOGSÁGRÓL ÉS A CSALÁDÁLLÍTÁS VARÁZSLATOS VILÁGÁRÓL!

ÍRD BE A NAPTÁRADBA A DÁTUMOT:

2024.06.01. szombat 9-18 óra

Helyszín: Budapest, LURDY HÁZ

Az Élet Változtató Akadémia életében a legnagyobb nyilvános, egésznapos előadására, oktatási napjára hívlak a Lurdy Házba!

 

***BOLDOGSÁGNAP!***

MIÉRT ÉRDEMES RÉSZT VENNED?
-> Tapasztalt szakemberek és szakértők állnak rendelkezésedre a helyszínen, akik segítségével megismerheted igaz-igaz önmagadat
-> Betekintést kapsz Bert Hellinger Szeretet Rendjének törvényeibe, felismerheted a saját életedben működő családi mintákat.
-> Beleshetsz a kulisszák mögé! A színpadon bemutatjuk Neked, hogyan zajlik a csoportos családállítás.
-> Fantasztikus szakértők, előadók jönnek, hogy ne csak a lelkeddel, hanem a testeddel is foglalkozhass! Egészséges léleknek JÁR AZ EGÉSZSÉGES TEST!
-> Nem csak a tombolán nyerhetsz, hanem kedves kis ajándékokkal, meglepetésekkel is készülünk! Értékes nyeremények várnak Rád!

Az egész nap RÓLAD, a boldogságod megéléséről, a lehetőségeid kiaknázásáról fog szólni! ÉLD ÁT AZ ÉLET VÁLTOZTATÓ AKADÉMIA szeretetteljes támogatását, és természetesen a családállítás csodáját ennek a támogató közösségnek a tagjaként!

Vehetsz személyes, online és videós felvételre szóló jegyet is!
Nézz körül a weboldalon, és válaszd ki a neked legmegfelelőbbet:

 

KATTINTS IDE A BŐVEBB INFORMÁCIÓKÉRT – JEGYRENDELÉSÉRT!

 

A jegyed tartalmaz bónuszokat, ajándékokat!

 

Szeretettel várunk!
Rakovics Éva és az Élet Változtató Akadémia Csapata

 

Esemény helyszíne:

  • Lurdy Ház
  • Könyves Kálmán krt. 12-14.
  • Budapest
  • Budapest
  • Magyarország

Részletek

  • 2024. június 1. szombat 09:00 - 18:00
Esemény megosztása
MENTÉS A NAPTÁRAMBA
ÚJ ESEMÉNY FELTÖLTÉSE