Igyál egy csésze gyógynövényteát a kreativitás, az egyszerűség, a jólét, a békesség, a nyugalom és a szellemi nyitottság érdekében. A gyógynövények hatása varázslatos – képessé tesznek arra, hogy az egészséged és az elmédet is karbantartsd. Lássuk a JÓLÉT teát:

Milyen értelemben okoz JÓLÉT-et ez a tea? Valóban gazdagabbnak érezzük magunkat tőle? A JÓLÉT nem feltétlenül jelent gazdagságot, jelentheti azt is, hogy az egyén abban az állapotában érzi jól magát, ahol éppen van, azaz jelentheti azt, hogy az egyén “jól érzi magát a bőrében”, megelégszik azzal ami van, élvezi azt hogy jól van, a saját JÓL-LÉTÉT. Ennek a lelazult állapotnak az elérésében segíthetnek az alábbi aromás gyógynövények. Ehhez persze az is szükséges, hogy megálljunk egy pillanatra és hogy élvezzük a gyógynövények áldásos hatását.

Az alábbi gyógytea receptet bárki könnyedén elkészítheti otthon házilag. Nem kell hozzá más, csak az alább felsorolt gyógynövények közül bármelyik egyenlő arányban. Csészénként 1 teáskanál keveréket kell forró vízzel leönteni, hogy élvezhessük az áldásos hatását. A gyógynövények nemcsak a testet, hanem a lelket is gyógyítják.

JÓLÉT tea: fahéj, pacsuli, kamilla, bergamott, lestyán , körömvirág, rozmaring, ruta, sáfrány, szagosbükköny, benzoin (benzoéfa kivonata).